Bosanska Adele ima novi singl: Da li će pokoriti estradu u regionu?

Izvor: Tracara.com, 01.Feb.2020, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanska Adele ima novi singl: Da li će pokoriti estradu u regionu?

Bosanska Adele, kako je mnogi nazivaju, mlada italentovana pevačica Ilma Karahmet rešila je da jošjednom pokori estradu u regionu. Nakon hita „Ništa tvoje“ koji je u rekordnom roku naJutjub kanalu prešao deset miliona pregleda i osvojiosrca ne samo pripadnica lepšeg pola, već i muškaraca, Ilma ponovo gađa u metu. Singl koji će objaviti u ponedeljak, tačno u podne, već je postao hit, čime se ne mogu pohvaliti ni Ilmine iskusnije koleginice. Naime, numera čija nas premijera očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << za samo dva dana raspametila je sve fanove mladebosnohercegovačke zvezde kada je prvi put na svomInstagram nalogu objavio tekstopisac i kompozitor Bane Opačić. Budući megahit „Neko nije“ govori o odnosu dvoje ljudi koji pokušavaju da prebrode krizu u ljubavnom odnosu, a Ilma će svojim moćnim vokalom preneti emociju kojuje prilikom pisanja ovog teksta imao čuveni Bane Opačić. – Jedna od meni najvažnijih pesama poslednjih godina ijedini neko ko može ovu moju priču da ispriča… Nismo sličnih godina, ali nam se duše poznaju – napisao je Bane kada je u septembru prošle godine objavio deo ove pesme na svom nalogu. Od tog trenutka, fanovi popularne pevačice svakodnevno su se interesovali kada će ovaj megahit izaći i već su naučili jedan deo pesme napamet, ta jeuveliko citiraju na društvenim mrežama. Premijera se bliži, a Ilma ima samo jedno da poruči: – Radujem se i jedva čekam da zajedno sa publikompodelim emociju koju nosi ova pesma – rekla je ona. Ilma ove godine planira da objavi još novih pesama, aalbum će promovisati u Beogradu. Ako je suditi po hitovima koje je do sada imala, njen finalni projekat će biti tema broj jedan širom regiona. Do tada, ona vredno radi i van granica naše zemlje, a koliko je publika voli najbolje govori činjenica da je za doček Nove godine pevala u Sarajevu gde je slušalo 100.000 ljudi. Hitove ima, publika je tu, a nebo je granica! The post Bosanska Adele ima novi singl: Da li će pokoriti estradu u regionu? appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

TEKST KIDA DUŠU Ilmina pesma postala hit i pre premijere!

Izvor: Scandal.rs, 01.Feb.2020

Bosanska Adel, kako je mnogi nazivaju, mlada i talentovana pevačica Ilma Karahmet rešila je da još jednom pokori estradu u regionu! Nakon hita „Ništa tvoje“ koji je u rekordnom roku na Jutjub kanalu prešao deset miliona pregleda i osvojio srca ne samo pripadnica lepšeg pola, već i muškaraca,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.