Borilački klub: Anđelina Džoli i Bred Pit uzimaju časove samoodbrane!

Izvor: Svet, 10.Sep.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borilački klub: Anđelina Džoli i Bred Pit uzimaju časove samoodbrane!

Nikad nije kasno naučiti neku borilačku veštinu a u slučaju Anđeline Džoli i Breda Pita to je i neophodno za snimanje njihovog zajedničkog filma “By the Sea”. Iako je ovo ostvarenje najavljeno kao porodična drama, u njemu će očigledno biti i akcije, pa par zato uči Krav Magu. Kako prenosi The Mirror, Bred je do sad već izgubio oko pet kilograma zahvaljujući vrlo napornim treninzima u prethodne tri nedelje.
“Čitava porodica uči pokrete, čak i njihova deca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Međutim, Bred je taj koji radi po 45 minuta svakog dana što ga je učinilo mršavijim ali i mišićavijim”, priča jedan izvor. Sa druge strane, Anđelina je u maloj prednosti jer je veštine samodbrane učila još 2001. godine, za potrebu filma “Tomb Raider.”
Autor: Life Content
FOTO: SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.