Bori se: Još koji kilogram dole i idealna je!

Izvor: Svet, 03.Nov.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bori se: Još koji kilogram dole i idealna je!

Ona je oduvek govorila “bolje da ljulja nego da žulja”, a kako joj ta parola nije donela ništa osim loših komentara pevačica Indira Aradinović Indy odlučila je da smrša. Za samo nekoliko nedelja pevačica je izgubila preko 15 kilograma i na svom Fejsbuk nalogu se pohvalila postignutim rezultatima. Ona i dalje ne staje u opakoj borbi sa kilogramima pa svaki trenutak, pre ili posle nastupa, koristi da pokaže svoju “novu” figuru. Posle nastupa u Melburnu pevačica se zahvalila divnoj publici fotkama iz sobe, a njen bujni dekolte po ko zna koji put bio je u prvom planu.


Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indira Aradinović Indi sve mršavija! (Foto)

Izvor: Svet plus, 03.Nov.2014

Nakon što je uspelada izgubi čak 15 kilograma, Indira Aradinović publici poznatija kao Indi, odlučila je da se na tome ne zaustavi sve dok svoju figuru ne dovede do savršenstva.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.