Borba za Aleksandra se nastavlja: Sud ovog puta presudio u korist Milana Popovića

Izvor: Tracara.com, 19.Sep.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za Aleksandra se nastavlja: Sud ovog puta presudio u korist Milana Popovića

(foto: Instagram) Srpski biznismen Milan Popović i hrvatska pevačica Severina Kojić već neko vreme vode pravnu bitku za staratljstvo nad sinom Aleksandrom. Poslednja sudska odluka doneta je u korist Popovića. Naime, Popović je nedavno od Opštinskog građanskog suda u Zagrebu tražio rešenje koje zabranjuje Severininom suprugu Igoru Kojiću da objavljuje fotografije njegovog sina na društvenim mrežama. Iako su Severinini advokati istakli da je Kojić u braku sa pevačicom, da je očuh >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << deteta i da ima odličan odnos sa malim Aleksandrom, sud je presudio u korist oca. Kako se navodi u dokumentu, rešenje je doneto u najboljem interesu maloletnog deteta. Utvrđeno je da je objavljuvanje fotografija u ovom slučaju nepotrebno i suvišno, što može prouzrokovati kontraproduktivno psihofizičkom razvoju deteta. Sud ističe i da što je dete starije to je manje poželjno da se njegove fotografije šire u javnost.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAMPA! Sud zabranio Igoru da objavljuje fotografije Severininog i Milanovog deteta!

Izvor: Svet, 19.Sep.2017

Opštinski sud u Zgrabu doneo je rešenje kojim se Severininom suprugu Igoru Kojiću zabranjuje da na svoje profile na društvenim mrežama, piše Blic.. Rešenje je, kako piše u presudi, doneto u najboljem interesu deteta.. Utvrđeno je da je objavljivanje fotografija deteta na Instagram nepotrebno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.