Bora Djordjević: Lažu da se razvodim

Izvor: Svet plus, 14.Jul.2012, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Djordjević: Lažu da se razvodim

Frontmen Riblje čorbe i njegova supruga negiraju priče da su okončali brakBora Đorđević i njegova supruga Aleksandra oštro negiraju navode njihovih prijatelja o razvodu. Kažu da nemaju nikakvih problema u braku i da sve to plasiraju dušmani!

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bora Čorba: Lažu dušmani, ne razvodimo se!

Izvor: Dzungla.org, 14.Jul.2012

Frontmen Riblje čorbe i njegova supruga negiraju priče da su okončali brak. Aleksandra: Takve priče nas veoma potresaju. Tome mora da se stane na kraj.. Sve je u redu.. Bora Đorđević i njegova supruga Aleksandra oštro negiraju navode njihovih prijatelja o razvodu. Kažu da nemaju nikakvih...

Nastavak na Dzungla.org...

Bora Čorba: Lažu dušmani, ne razvodimo se!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2012

Bora Đorđević i njegova supruga Aleksandra oštro negiraju navode njihovih prijatelja o razvodu. Kažu da nemaju nikakvih problema u braku i da sve to plasiraju dušmani!

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.