Izvor: Svet, 31.Mar.2011, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Đorđević: Crkveno venčanje i svadbeno veselje na Rudniku!

Pevač i vođa "Riblje čorbe" Bora Đorđević i njegova supruga Aleksandra, još nisu odredili datum svadbe, iako su najavili da će ovog leta prirediti gala veselje na Rudniku, gde su se pre godinu i po dana tajno venčali. Nevesta najpoznatijeg srpskog rokera kaže da pre nego što zakažu crkveno venčanje i svadbeno veselje, planiraju da dovrše neophodne radove na kući, koju su sagradili na ovoj planini. "Kuća je završena, ali još nema vodu i struju, tako da nam to otežava situaciju i planove.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bora Đorđević: Svadbeno veselje na Rudniku!

Izvor: S media, 01.Apr.2011, 01:06

Pevač i vođa "Riblje čorbe" Bora Đorđević i njegova supruga Aleksandra, još nisu odredili datum svadbe, iako su najavili da će ovog leta prirediti gala veselje na Rudniku, gde su se pre godinu i po dana tajno venčali. Nevesta najpoznatijeg srpskog rokera kaže da pre nego što zakažu crkveno...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.