Boki 13 uživa u svom domu nakon izlaska iz zatvora!

Izvor: Svet plus, 02.Jan.2024, 10:15

Boki 13 uživa u svom domu nakon izlaska iz zatvora!

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 uživa u svom domu nakon izlaska iz zatvora gde je proveo četiri godine.

Boki se retko oglašava na društvenim mrežama, a sada je otkrio kako je proveo Novu godinu, pored  okićene novogodišnje jelke, a u rukama je držao jastuk sa Deda mrazom uz opis:

"Dom je najdragocenije mesto na svetu. Srećna Nova 2024!!! U Novoj 2024. godini želim vam beskrajnu sreću i zdravlje, mnogo radosti i blagostanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << I verujte, i verujte, i verujte snažno i nikada ne odustajte od svojih ciljeva koliko god da je teško i nemoguće. Čvrsta vera, iskrena želja i pozitivna misao pomažu! Da ste živi i zdravi. Srećna Nova godina" - napisao je Boki 13.

Boki 13 je nedavno otkrio da mu je zdravlje ugroženo, jer je ostao bez 90 odsto stomaka i sad uči da živi s tim, a uz sebe uvek mora da nosi terapiju. Boki 13 je istakao da svaka komplikacija može da mu ugrozi život:

"Moje zdravstveno stanje, iz dana u dan, uz bilo kakvu komplikaciju, moglo bi da bude opasno po život. Dijagnostikovana mi je 'crevna metaplazija' stomaka i deo tankog creva, preko 90 posto je uklonjeno. Tužno je što je moje zdravstveno stanje postalo tema rasprave u celoj zemlji. Čovek kome je izvađeno preko 90 odsto stomaka je imao subtotalnu gastrektomiju zbog prisustva više od osam čireva - crevna metaplazija, što znači prekancerozno stanje." - rekao je Bojan Jovanovski i nastavio:

"Trenutno ponovo imam čireve i nekoliko varikoziteta (krvarenje iz želuca, pri. auto) koji su opasni po život. Sa ovakvim zdravstvenim stanjem nisam bio u stanju da budem u zatvoru, u kojem sam izdržavao kaznu na koju sam pravosnažno osuđen i zbog toga sam pušten na kućno lečenje. Sa sobom nosim čitavu terapiju da bih funkcionisao, pored toga što imam ozbiljan režim ishrane, koji zahteva posebno u hranu da bi funkcionisao" - ispričao je Boki 13 za "skopje1.mk".

Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 uhapšen je u akciji "Reket", a potom i osuđen jer je određene moćne i uticajne ljude u Makedoniji navodno ucenjivao i tražio im ogroman novac. On je 2020. godine u Skoplju osuđen na devet godina zatvora.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.