Boki 13 i dalje u BOLNICI: Pušten iz zatvora - nakon rizične OPERACIJE zdravstveno stanje mu se zakoplikovalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 15:44

Boki 13 i dalje u BOLNICI: Pušten iz zatvora - nakon rizične OPERACIJE zdravstveno stanje mu se zakoplikovalo

Advokat je priložio medicinsku dokumentaciju i Osnovni krivični sud u Skoplju je doneo odluku da pusti Bojana na slobodu.

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nedavno je pušten iz zatvora da se brani sa slobode, zbog zdravstvenih problema. Njegov advokat Vladimir Tufegdžić je potvrdio ovu informaciju za medije.

Boki 13 se i dalje nalazi u bolnici i za par dana će biti otpušten kući. Nakon rizične operacije njegovo zdravstveno stanje se zakomplikovalo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Kao branilac, potvrđujem informaciju da je Osnovni krivični sud Skoplje doneo odluku o obustavljanju izdržavanja kazne zatvora osuđenom Bojanu Jovanovskom i da je osuđenom uručena presuda. Iako je ova odluka zakasnela, treba je pozdraviti kao zakonitu, pravičnu i pre svega humanu, donetu na osnovu dva uzastopna pozitivna mišljenja nadležnog javnog tužioca u istom postupku i na osnovu kompletne medicinske dokumentacije o zdravstvenom stanju osuđenog -  ističe Tufegdžić za "Скопје1".

Kako se podvrgao rizičnoj operaciji gde mu je devedeset odsto želuca otklonjeno, Bokiju se zdravstveno stanje pogoršalo. On je odmah nakon izlaska iz zatvora završio u bolnici.

- Boki 13 je i dalje u bolnici, doktorka je objasnila njegovo stanje i biće otpušten za nekoliko dana - prenose makedonski mediji.

Podsećamo, makedonski šoumen i zvezda Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 uhapšen je u akciji "Reket", a potom i osuđen jer je određene moćne i uticajne ljude u Makedoniji navodno ucenjivao i tražio im ogroman novac. On je u Skoplju osuđen na devet godina zatvora, a kako prenose tamošnji mediji, on je pušten na slobodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BOKIJU 13 SE POGORŠALO ZDRAVSTVENO STANJE Nakon rizične operacije se teško oporavlja: Ovo su svi novi detalji

Izvor: Blic, 03.Dec.2023

Boki 13 je pušten da se brani sa slobode zbog lošeg zdravstvenog stanja, kako je rekao njegov advokat Vladimir Tufegdžić za medije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.