Bojana Stamenov mašta da prekrsti noge

Izvor: Scandal.rs, 01.Jul.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Stamenov mašta da prekrsti noge

Bojana Stamenov priznala je da bi volela da smrša što skorije, i to ne zbog fizičkog izgleda, već da bi mogla da prekrsti noge. Pevačica raskošnog glasa kaže da nema komplekse i da ima višak kilograma, jer voli da jede, i to baš mnogo.

“Nemam poremećaj, zdrava sam, volim da jedem, i to baš. Jedem i slatko i slano i zato imam višak kilograma. Želja mi je da smršam i osetim kako je to kada devojka prekrsti noge”, kroz osmeh je ispričala Bojana u emisiji “Magazin in”.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Bojana Stamenov: Maštam da prekrstim noge!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2015

Bojana Stamenov priznala je da bi volela da smrša što skorije, i to ne zbog fizičkog izgleda, već da bi mogla da prekrsti noge...Pevačica raskošnog glasa kaže da nema komplekse i da ima višak kilograma, jer voli da jede, i to baš mnogo..."Nemam poremećaj, zdrava sam, volim da jedem, i to baš....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.