Bojan Tomović je dočekao napolju! Miljana Kulić samo što je izašla, već se VERILA?! (FOTO)

Izvor: Svet, 14.Feb.2020, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Tomović je dočekao napolju! Miljana Kulić samo što je izašla, već se VERILA?! (FOTO)

Pevač Bojan Tomović je nekoliko puta bio predmet priče pojednih zadrugara, naročito zbog svoje umešanosti sa Miljanom i Marijom Kulić.
NOVI SVET OTKRIVA: POSLE ANE I LUNA BILA SA STEFANOM! DOKAZ- INTIME SLIKE I PORUKE IZ TELEFONA! MARKO ĆE POLUDETI! Oglasila se Miljana Kulić nakon izbacivanja iz Zadruge! “Ovako je najbolje…” Miljković i Miljana NAPRAVILI SKANDAL, zadrugari izbezumljeni! (VIDEO) Bojan Tomović rešen da krene u novi život! Ovaj trojac je svojom skandaloznom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << vezom mesecima bio glavna tema medija Srbiji ali i u regionu. Raspredalo se o tome ko laže, a ko zapravo govori istinu. Da li Bojan Tomović želi da se na ovaj način vrati
Kada su svi pomislili da između njih dvoje više nikada neće biti ništa, pevač je rešio da joj sve oprosti!
Bojan Tomović je čak priznao da je Miljana abortirala njegovo dete, što je ona u jednom trenutku potvrdila u samom rijalitiju. Iako su imali svoje nesuglasice, Bojanu je Kulićeva očigledno nedostajala, pa je čak rešio i da je veri.
Sve joj je oprostio! On joj je poslao poruke, gde joj govori kako će sa njegovima doći iz Crne Gore u Niš kako bi je verio. Plan je da Bojan Tomović i Miljana Kulić sa malenim Željkom žive u Crnoj Gori.
Sve je pevač Bojan Tomović lepo isplanirao, međutim, Miljanin odgovor nismo još uvek videli.

SvetRajko Ristić
The post Bojan Tomović je dočekao napolju! Miljana Kulić samo što je izašla, već se VERILA?! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.