Izvor: Svet, 11.Avg.2011, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Marović peva na otvaranju kafe-bara na Avalskom tornju

Miljenik prapadnica lepšeg pola Bojan Marović uveličaće svojim koncertom otvaranje Avalon Platoa na Avalskom tornju. Nakon Bojanovog nastupa goste će zabaviti didžejevi r’n’b i haus muzike. Kafe-bar se nalazi na platou, tačno ispod tornja, gde se nalazi i veliki kružni šank jedinstvenog oblika. Kafe će biti otvoren za posetioce svakog radnog dana od 10 do 22 časa, a vikendom od 9 časova do dva časa iza ponoći. Svake subote na Avalon Plato-u će se održati koncerti i pozorišne predstave, a sve to u okviru Avalskog kulturnog leta.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bojan Marović peva na otvaranju kafe-bara na Avlaskom tornju

Izvor: Story, 11.Avg.2011

U nedelju 14. avgusta od 20 časova na Avalskom tornju biće upriličeno otvaranje kafe-bara Avalon Plato na kojem će pevati Bojan Marović..Foto: Andreja Damnjanović

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.