Bojan Marović oduševljen reakcijama publike: Živjeti za nas! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2022, 21:02

Bojan Marović oduševljen reakcijama publike: Živjeti za nas! (VIDEO)

Bojan Marović oduševljen reakcijama publike na njegovu pesmu "Živjeti za nas"! Tekst je pisao Bojan a muziku su on i Dušan Alagić na najbolji način uklopili u emociju.

Tradicionalni Festival ‘Beogradsko proleće’ vratio se na veliku scenu nakon dvadeset godina.

Veliki broj kvalitetnih pesma, kao i izvođača probudili su nade publici da ćemo i u narednim godinama imati šta lepo da čujemo.

Pesma koja se izdvojila jedinstvenom emocijom je defintivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ‘Živjeti za nas’ Bojana Marovića.

Tekst je pisao Bojan a muziku su on i Dušan Alagić na najbolji način uklopili u emociju.

"Jako sam zadovoljan reakcijama na pesmu.Posebno su me oduševile ovacije na kraju izvođenja i emotivno prihvatenje pesme od strane publike" – izjavio je Bojan Marović.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.