Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, operisan je i odstranjeno mu je 90 odsto želuca!

Izvor: Svet plus, 31.Mar.2023, 11:00

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, operisan je i odstranjeno mu je 90 odsto želuca!

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, operisan je u bolnici "Sveti Naum Ohridski Skoplje"  i odstranjeno mu je 90 odsto želuca!

Doktor Jovanov, digestivni hirurg iz gradske bolnice, potvrđuje za "Sloboden pećat”, da je operacija uspešno završena.

- Uradili smo subtotalnu resekciju želuca. Uklonjena su tkiva sa prekanceroznim sastava. Bila je to duga i teška operacija, nakon koje je pacijent u životnoj opasnosti, jer ne znamo kako će postoperativni tok >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << teći. Jovanovski nije pri svesti i nije na aparatu. Skoro ceo želudac je uklonjen, možda 10 odsto, ostalo je najviše 15 odsto želuca - rekao je za „Sloboden pećat” dr Jovanov, jedan od hirurga koji su uradili intervenciju.

On je dodao da pacijenti sa ovakvim operacijama moraju da imaju strogu dijetu, da jedu 10 puta dnevno sa vrlo malim količinama mešane hrane i da budu na stalnoj terapiji.

Bojan Jovanovski izdržava zatvorsku kaznu u "Idrizovu", jer je osuđen na devetogodišnju zatvorsku kaznu za slučaj "Reket".

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

BOKI 13 U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Doktori mu odstranili skoro ceo želudac! Nije pri svesti i nije na aparatu!

Izvor: Pančevac-online.com, 31.Mar.2023

Kako ističe doktor koji je operisao Bokija 13, njemu je odstranjeno 90 odsto želuca, a nakon operacije je životno ugrožen zbog težine hirurškog zahvata. Naime, Bojan Jovanovski, javnosti poznatiji kao Boki 13, juče je primljen u bolnicu „Sveti Naum Ohridski Skoplje“ gde je hitno prebačen...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.