Bojan Ivković:  “Tvoje lice zvuči poznato” je pravo mesto za mene

Izvor: Svet, 13.Dec.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Ivković: “Tvoje lice zvuči poznato” je pravo mesto za mene

Posle dugogodišnjeg voditeljskog iskustva, perkusionista Bojan Ivković postao je deo šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato” u okviru koga nas sa koleginicom Marijom Kilibardom svake nedelje uveče zabavlja i pravi odličnu atmosferu. Po prirodi energičan i radoznao, šarmantni muzičar, koji već petnaest godina svira u “Vasil Hadžimanov bendu”, može da se pohvali i izletima u mnoge druge sfere.
Godinama radi kao glumac i animator u različitim dečjim predstavama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bavi se voditeljskim poslom, osmišljava radionice i snima televizijske serijale, a bio je deo i mnogih drugih bendova kao što su “Vroom” i “Hush”, gde je sarađivao sa našom najuspešnijom gitaristkinjom u svetu Anom Popović. Posvećenost svemu čime se bavi nikada mu ne narušava skladne porodične odnose, koje već devet godina gradi sa suprugom Sanjom i njihovim mališanima, osmogodišnjom kćerkom Tarom i šestogodišnjim sinom Aleksejem.
Posao koji obavlja možda je i najzanimljiviji njegovoj deci koja, od kada je postao voditelj popularnog šou-programa, obožavaju da po njih u školu dođe tata, jer se tada svi njihovi vršnjaci okupe da bi mu postavljali različita pitanja.
Bojan objašnjava kako je došlo do toga da se kao muzičar nađe u ulozi voditelja šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato”.
“Uporedo sa muzikom, godinama sam se bavio i voditeljskim poslom, ali to nisu bili ovako vidljivi formati. Radio sam, recimo, manifestaciju ‘Ulica otvorenog srca’ ili prenose događaja povodom ‘Svetskog dana borbe protiv raka dojke’. Imam ozbiljno iskustvo u tom poslu, tako da je ovaj šou logičan sled. Ranije sam imao ponude i za neke druge televizijske projekte, ali mislim da je ‘Tvoje lice zvuči poznato’ pravo mesto za mene, jer ova emisija sublimira muziku, imitaciju, glumu i sve one stvari kojima se ja bavim i koje me interesuju. Radim sa odličnim timom ljudi, od Marije Kilibarde, članova žirija, takmičara, kao i vrlo kvalitetnih ljudi kao što su snimatelji ili šminkeri koje gledaoci ne mogu da vide.”
On napominje i da je vrlo radoznala osoba koja uvek želi da nadogradi svoja znanja
“Zanima me mnogo različitih stvari, a ono što počnem da radim nikada ne ostavljam na pola. Osim muzikom, vodim različite programe, bavim se glumom uglavnom u predstavam za decu, kao animator, a i veliki sam ljubitelj konja.”
Kompletan intervju možete pročitati OVDE.
Intervju: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.