Bojan Bjelić i Indy: Lažu da su u vezi!

Izvor: Poznati.info, 07.Feb.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Bjelić i Indy: Lažu da su u vezi!

Bojan Bjelić i Indi u ljubavnoj vezi od novembra prošle godine. Vest koja je odjeknula na internetu i odmah izazvala salvu komentara. Iako su oboje lepi i mladi, i bili bi zaista lep par, samo da nije u pitanju običan marketing. Naime, ovaj dvojac je došao na ideju da prave marketing na račun ljubavne veze. Njih dvoje bili su u zategnutim odnosima nekoliko godina. Indi je tada bila mnogo veća zvezda od Bojana i nije želela da nastupa zajedno sa njim, jer je njen menadžment tim smatrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da mu ona tako daje reklamu. Nekoliko godina kasnije stvari su se drastično promenile. Indi je ostala bez Pinka i najjače izdavačke kuće, pa joj je svaka pomoć dobro došla. Bojan se vratio na estradnu scenu, pa je isto tako i njemu reklama bila preko potrebna. Njih dvoje su se ponovo spojili, i prvo počeli da nastupaju zajedno. Kako po emisijama, tako i po klubovima i diskotekama.

- Bojan i Indi su se dogovorili da bili bilo najbolje za oboje da plasiraju priču da su u ljubavnoj vezi. Kako sun počeli da se druže i da nastupaju skupa, onda su mislili da će javnost pasti na njihovu priču. Među njima nema ničeg više osim dogovora o zajedničkim interesima i marketingu - priča izvor blizak ovom ”paru”.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.