Bogdan je pokazao šta znači ideal muškarac - Jovana Ljubisavljević je najsrećnija devojka u Srbiji, evo i zašto

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2023, 11:39

Bogdan je pokazao šta znači ideal muškarac - Jovana Ljubisavljević je najsrećnija devojka u Srbiji, evo i zašto

Cecin bivši je usrećio.

Jovana Ljubisavljević je već neko vreme u harmoničnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, koji je potpuno drugačiji tip momka od Stefana Karića koga je verno čekala dok je on bio u "Zadruzi 5". Dobro je poznato da su Stefan i Jovana raskinuli vrlo brzo nakon što je on izašao jer Osmanov sin nije bio spreman da se posveti "ozbiljnoj" vezi i obavezama koje one sa sobom nose.

Ipak, kako je upoznala i uplovila u vezu sa Bogdanom (koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je javnosti poznat kao bivši dečko Svetlane Cece Ražnatović), Jovana je shvatial šta znači biti voljena devojka. misica je već istakla da je on otelotvorenje njenog ideala. Sada je po prvi put otkrila čime ju je to Bogdan osvojio.

- Bogi me je osvojio svojom pažnjom, svojim razumevanjem, tolerancijom i time što je zaista pokazao šta je u mojim očima bio ideal muškarca, a da postoji, da mogu da ga pipnem. Tako da, ovaj stvarno tom nekom dušom naravno, fizički izgled je bitan ali to je nešto što svi vidimo, a ovo sam ja osetila i zavolela - rekla je Jovana za Red.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.