Bogati reper puko s lovom: 50 cent objavio bankrot

Izvor: Svet, 13.Jul.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogati reper puko s lovom: 50 cent objavio bankrot

Poznati reper 50 cent objavio je da je bankrotirao, čemu je svakako doprinela sudska presuda od pre nekoliko dana po kojoj mora da plati pet miliona dolara zbog pornića koji je pustio na internet (pročitajte OVDE).
On je prijavio listu sopstvenih dugovanja, i to u rasponu od 10 do 50 miliona dolara. Ostaje, međutim, nepoznato kako je uopšte mogao da propadne finansijski ako se zna da ga je magazin Forbs ove godine stavio na četvrto mesto po bogatstvu među hip-hop muzičarima, sa imovinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << vrednom oko 155 miliona dolara.
Reper je, između ostalog, pre izvesnog vremena postao zaštitno lice poznatog brenda vodke (na slici), što mu je donelo novi milionski ugovor, ali ni to ga nije spasilo od bankrotsva

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bankrotirao Fifti Sent

Izvor: Blic, 13.Jul.2015

Poznati reper Fifti Sent, koji se proslavio nakon planetarnog hita "In da Club", pokrenuo je u ponedeljak postupak bankrota, prijavljujući dugovanja koja se kreću u rasponu od 10 do 50 miliona dolara...Advokati repera pokrenuli su postupak na sudu u Hartfordu pod njegovim pravim imenom Kurtis Džejms...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.