Bogati biznismen iz Australije bio u vezi sa Nedom Ukraden?!

Izvor: Tracara.com, 18.Apr.2022, 10:08

Bogati biznismen iz Australije bio u vezi sa Nedom Ukraden?!

Najpopularnija pevačica bivše Jugoslavije Neda Ukraden, svoj ljubavni život čuva samo za sebe, ali su ipak nakon mnogo godina isplivali detalji ljubavne veze s bogatim gospodinom iz Australije. Naime, Jovan Pavasović bivši je dečko Nede Ukraden a njihovu romansu su započeli u oktobru 2006. godine, a čak godinu i po pre toga su se poznavali. Bivši dečko Nede Ukraden – Veza na daljinu Iskre među njima su proradile, te im nije bio problem da jedno zbog drugog putuju danima i menjaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << avione i druga prevozna sredstva. Veza na daljinu je funkcionisala, ali jedno nikako nije bilo moguće… – U mojoj vezi nema ničeg misterioznog ni tajnovitog. Neobično je jedino to što Jovan ne živi ovde i što imamo vezu na daljinu. Formalno smo se prvo upoznali i lagano zbližili kada sam pevala na otvaranju jednog renomiranog kluba u Sidneju. Posle veoma kratkog perioda koji smo proveli zajedno shvatili smo da su naše emocije jake i da ne smemo olako da ih propustimo – pričala je 2007. godine Neda. Neda Ukraden, pevačica raskošnog glasa i vlasnica mnogobrojnih hitova, svog izabranika ugostila je tada u svom domu, a zatim je ona kod njega provela više od mesec dana. Neda je otvvorena govorila zbog čega brak između njih dvoje nije bio ostvariv… – Ubrzo nakon našeg kratkotrajnog poznanstva Jovan je odlučio da dođe u Beograd i upozna se sa mojom majkom i ćerkom, koje su mu se veoma svidele kao i on njima. Tada smo dobile poziv da budemo njegovi gosti u Sidneju, što smo prihvatile čim nam se ukazala prilika. Mnogi su me tada pitali da li sam se udala, ali morala sam da ih razočaram i kažem da to nisam uradila. Na tom polju stvari teško da mogu da se izmene, jer bi to izazivalo korenite promene kod nas. Brak bi u Jovanovom i mom slučaju značio velika odricanja, što bi donelo preseljenje jednog od nas. Nemam nameru da napustim sve ono što sam mukotrpnim radom sticala, niti da okrenem leđa zemlji i publici koja je moje utočište. Da imam 25 godina verovatno bih to uradila. Naša želja je da budemo zajedno i volimo se – zaključila je pevačica, koja je ubrzo od intervjua za magazin „Story“ kontakt sa Jovanom prekinula. Nakon toga nije se više oglašavala. The post Bogati biznismen iz Australije bio u vezi sa Nedom Ukraden?! appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SVI MOMCI ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Kuljića i Terzića znate, a OVOG DEČKA je vešto sakrila od javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2022

Sada uživa u vezi sa fudbalerom...Naslednica balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović koliko god da se trudila da sakrije svoj ljubavni život, on je sve više intrigirao javnost...Ona je pokušala da sve drži u privatnosti, ali su ipak neke njene veze bile poznate svima....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.