Bogata ponuda: Jesen je doba kad turisti hrle na evropske festivale

Izvor: Scandal.rs, 14.Okt.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogata ponuda: Jesen je doba kad turisti hrle na evropske festivale

Jesen je doba kada se održava gomila raznoraznih festivala zbog kojih ćete odmah zaboraviti leto i drugim očima početi da gledate požutelo lišće.

Evo koji su to festivali, uz svima poznati Oktoberfest.

La Merce Festival, Barselona, Španija

Građani Barselone svake godine u jesen izađu na ulice kako bi proslavili dane zaštitnice grada. Razne aktivnosti i predstave okupiraju ceo grad, a jedna od najzanimljivijih stvari su divovi, napravljeni od stabala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kojima upravljaju ljudi!

Trka London – Brajton

Jedna od najzanimljivijih trka na svetu je  motociklistička trka od Londona do Brajtona. Ono što trku čini posebnom jeste to što se svi učesnici voze u starim automobilima, tako da možete osetiti dašak prošlosti.

Ove godine trka nas očekuje u nedelju, 1. novembra.

Međunarodno pripremanje tartufa, Italija

Najbolji kuvari iz celog sveta dolaze u Italiju i pripremaju jedan od najskupljih delikatesa na svetu – tartufe.

Kome su oni preskupi, uvek može da proba i neki od specijaliteta lokalne kuhinje.

Salon čokolade, Pariz

Ove godine od 28. oktobra do 1. novembra Pariz će postati na kratko grad čokolade. Više od 220 čokolatera ponudiće neke nove i fine delikatese. Takođe, ovde se odvijaju i razne radionice, ali možda je najimpresivnija stvar modna revija na kojoj modeli nose odeću napravljenu od čokolade!

Festival umetnosti u Budimpešti

Evo i nama najbliže destinacije. Na ovom festivalu gosti mogu istraživati svet muzike, drame, plesa, slikarstva, poezije, književnosti, dizajna i još mnogih drugih stvari. Festival je ove godine počeo početkom desetog meseca i trajaće do sredine meseca.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.