Boban, Sergej i Romana pevali za teško bolesnu decu FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 13.Sep.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban, Sergej i Romana pevali za teško bolesnu decu FOTO+VIDEO

Pevač Boban Rajović je u nedelju održao humanitarni koncert za teško bolesnu decu iz materijalno ugroženih porodica a na bini su mu se pridružile kolege Sergej Ćetković i Romana Panić a svoj doprinos koncertu dao je i zlatni srpski olimpijac Davor Štefanek.

"Samo ću reći hvala, prije svega, mom dragom kolegi Bobanu što sve ovo čini, hvala mu na pozivu, hvala i porodici Majkić i Opštini Inđija i svim ovim ljudima koji su večeras pokazali da imaju veliko srce" >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << - izjavio je Sergej Ćetković za lokalne medije.  Romana Panić kaže da se sasvim slučajno našla u ovoj priči:  "Boban mi je rekao za koncert i ja sam mu odmah rekla molim te, računaj da i ja nastupam. Zaista smatram da je privilegija da možemo pomoći" - kaže Romana.

Koncert je svojim prisustvom podržao i rvač Davor Štefanek koji je izrazio žaljenje što uopšte postoji potreba za humanitarnim koncertima ali je naglasio da će uvek rado pomoći, posebno kada se radi o deci.  Koncert je otvorila Romana koja je podigla atmosferu, a nakon nje publiku u Inđiji je svojim hitovima oduševio Sergej Ćetković. Nakon obraćanja Davora Štefaneka, na binu je izašao Boban Rajović koji je oko dva sata atmosferu držao do usijanja.

Organizator koncerta je kompanija Majkić a koncertu je prisustvovao i prvi čovek Opštine Inđija Vladimir Gak koji je naložio direktorima javnih preduzeća da na humanitarni račun uplate bar po 5.000 dinara.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.