Boban Rajović za SCANDAL! progovorio o festivalu: Zažalio sam što sam pevač!

Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Rajović za SCANDAL! progovorio o festivalu: Zažalio sam što sam pevač!

“Ono tamo nisam bio ja. Osetio sam nešto strašno. Prvi put u životu sam se zapitao da li ja treba da nastavim da se bavim ovim poslom i prvi put sam zažalio što sam pevač. Toliko mi je bilo teško, a u istom trenutku i jadno”, priča Boban za najnoviji broj tabloida SCANDAL!

Šta je Boban ispričao sve u Đusu, Dari Bubamari, spletkama kolega, o činjenici da li mu je neko čestitao na nagradi ili ne, ali i o svom privatnom životu, odnosu sa ženom i ko mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pakovao razvod, pročitajte samo u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim koiscima! A šta vas još očekuje u novom broju  tabloida SCANDAL! pročitajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.