Boban Rajović ne miruje: Odmor iskoristio da snimi spot! FOTO

Izvor: Svet plus, 16.Jul.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Rajović ne miruje: Odmor iskoristio da snimi spot! FOTO

Izreka "Radi kao crnac" vrlo lako bi se mogla zameniti novom koja glasi "Radi kao Boban Rajović"   Upravo ta rečenica najbolje opisuje Rajovićevu letnju turneju u sklopu koje će raditi bukvalno svaki dan!

Mnogima se zavrti u glavi pri samom pogledu na listu nastupa a

najodaniji fanovi su se već zabrinuli kako će on izdržati taj tempo. Međutim, oni koji ga dobro poznaju i prate njegovu karijeru znaju da on nikad ne miruje.

Proteklih par dana koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su trebali biti iskorišteni za odmor i punjenje baterija Rajović je iskoristio za snimanje spota za pesmu "Padobran" a od ovoga petka kreće ubitačan tempo, nastupi po jadranskoj obali, od Crne Gore do Slovenije, ali i BiH i to bukvalno svaki dan za šta je on, kako kaže, i više nego spreman.

"Iskreno, ja sam već navikao na ovakav tempo mada sam sebi bio obećao da ću ovoga leta malo "povući ručnu" ali eto, opet nam se omaklo. Ovaj put vozimo i vešeraj sa sobom jer  nema kući do septembra" - kaže Rajović kroz smeh.

Kako smo saznali, njegovoj supruzi se baš nikako nije svidela činjenica da će i ovoga leta izostati zajednički odmor ali ju je Boban ipak uspeo smekšati obećavši joj da je nakon letnje turneje čeka odmor iz snova. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.