Boban Rajović na društvenim mrežama moli za pomoć! VIDEO

Izvor: Svet plus, 01.Mar.2016, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Rajović na društvenim mrežama moli za pomoć! VIDEO

Iako trenutno boravi na turneji u Americi, pevač Boban Rajović svakodnevno putem svoje FB stranice i instagram profila komunicira sa fanovima. 

Tako im se pre par dana obratio video porukom i tom prilikom ih zamolio za pomoć. Naime, Rajović će 15. aprila održati solistički koncert u Spaladium areni u Splitu te bi

želeo iskoristiti priliku da se na neki način oduži svojoj publici u tom delu Hrvatske tako što će deo novca od koncerta donirati nekoj ustanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na području Splita. Stoga je pozvao fanove u pomoć. Od njih je zatražio da predlože koju ustanovu da potpomogne uz obrazloženje zašto baš tu ustanovu.

Fanovi su se vrlo rado odazvali Rajovićevom pozivu u pomoć te je za kratko vreme stiglo dosta komentara i predloga gde usmeriti pomoć.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.