Boban Rajović kao kauboj razvaljuje kako izgleda: Žene poludele za novim imidžom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 15:20

Boban Rajović kao kauboj "razvaljuje" kako izgleda: Žene poludele za novim imidžom! (FOTO)

Pevač radi punom parom i preko leta će imati više od 100 nastupa!

Jedan od najpopularnijih i najzaposlenijih muških vokala na domaćoj sceni ima novi hit! Iako je i sam vrlo strog kada je u pitanju to šta jeste, a šta nije hit, Boban Rajović ovaj put priznaje da njegova nova pesma "Kamen u cipeli" ima odličnu perspektivu i da "miriše" na veliki hit.

U spotu koji je sniman malo u Srbiji, malo u Americi, vidi se Rajović u potpuno novom imidžu, ali i obučen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao kauboj što je, kako komentarišu žene, sjajno izneo.

- "Da mi je neko rekao da ću se u 21. veku zaljubiti u kauboja ne bih verovala", "Kako čovek izgleda, a ima 50 godina", "Uvek najbolji, uvek predan svojoj publici i poslu", "Odlična pesma, bravo legendo!" - samo su neki od brojnih komentara.

Kako Boban ističe, ponosan je na urađeno.

- Kamen u cipeli je od Boga dar, zato ga ne vadite, ostavite ga, neka žulja. Nadam se da će i ova moja pesma da vas "žulja u budućnosti" i da će vas terati da je slušate svaki dan. Dragi moji, hvala vam za sve ove godine. Volim vas - napisao je Boban, a potom se osvrnuo i na preglede.

- Meni je,u svakom slučaju,mnogo drago što smo došli do milion pregleda za tako kratak period, 72 sata, ali smatram i dalje da to nije merilo za hit. Pratio sam mnogo pesme i Jutjub preglede u poslednje dve godine i shvatio sam da se mnogo, ali mnogo tih pesama sa silnim milionima pregleda danas uopšte ne sluša. Dođu do nekoliko miliona i godinu ili dve kasnije ih nigde nema, i pored ogromne pompe koja se dogodi u momentu kada pesma izađe. A, kada uspeš da imaš pesmu koja se peva i sluša u kafani i klubu, a istovremeno ima milionske preglede, e onda imaš hit. Sve ostalo moje drage kolege, a i ja zajedno sa njima, mozemo da zaboravimo. Ova moja pesma ima milion i sto hiljada pregleda za 3 dana i saradnici sa radio stanica mi javljaju da je publika baš traži. Zbog toga mi je puno srce, jer to je jedino merilo da si uradio pravu stvar - iskren je Boban.

Inače, Rajović je već pre nekoliko meseci imao do kraja bukirano leto, pa će i ovog leta broj nastupa premašiti 100, što znači da će pevač nekada imati i po dva nastupa dnevno.

Uživajte u pesmi:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

“PRAVI SI KAUBOJ” Žene poludele za novim imidžom Bobana Rajovića, a pevač u šestoj deceniji

Izvor: Blic, 03.Jul.2023, 12:58

Jedan od najzaposlenijih muških vokala na domaćoj sceni Boban Rajović predstavio je publici novi singl “Kamen u cipeli”, za koji kaže da će biti hit. U spotu koji je sniman delimično u Srbiji, delimično u Americi, vidi se Rajović u potpuno novom imidžu, ali i obučen kao kauboj što je,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.