Blizanci Sir i Rumi ufotkani prvi put nakon 4 meseca (FOTO)

Izvor: Tracara.com, 13.Nov.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizanci Sir i Rumi ufotkani prvi put nakon 4 meseca (FOTO)

Beyonce je postavila nenadmašivi rekord kada je objavila da će ove godine na svet doneti blizance. A sada, pet meseci nakon što su se Sir i Rumi Carter rodili, fanovi umiru od želje da saznaju nešto više o već poznatim bebama. Zato su se svi oduševili kada su se sinoć na internetu pojavile prve fotografije male devojčice i dečaka, nakon 4 meseca. Naime, paparazzi su ufotkali poznatu porodicu tokom odmora u luksuznoj vili u Majamiju. Fotografije na kojima Beyonce nosi Sira a majka Jay Z-ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << malu Rumi su brzo osvojile internet. Bebe izgledaju preslatko, a fanovi se slažu da liče na mamu Bey. A post shared by Z100NewYork (@z100newyork) on Nov 12, 2017 at 3:26pm PST Šta vi mislite, da li bebe više liče na slavnog tatu ili mamu?

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prve fotke blizanaca Bijonse!

Izvor: Prva.rs, 13.Nov.2017

Bijonse je postavila nenadmašiv rekord kada je objavila da će ove godine na svet doneti blizance. A sada, pet meseci nakon što su se Sir i Rumi Karter rodili, fanovi umiru od želje da saznaju nešto više o već poznatim bebama.. Zato su se svi oduševili kada su se na internetu pojavile prve...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.