Blam me je, STIDIM SE Miki se danas mnogo kaje zbog intimnog čina u KOKOŠINJCU sa Nadeždom Biljić, otkrio da li su u kontaktu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 11:12

"Blam me je, STIDIM SE" Miki se danas mnogo kaje zbog intimnog čina u KOKOŠINJCU sa Nadeždom Biljić, otkrio da li su u kontaktu

Svi su imali priliku da vide njihov odnos bez cenzure!

Miki Đuričić i Nadežda Biljić bili su kratko vreme partneri u rijalitiju "Zadruga 1".

Te 2018. godine su imali i intimne odnose u kokošinjcu, čega se nekadašnji zadrugar danas nerado seća.

Naime, njih dvoje su se usred bela dana za Vaskrs osamili u kokošninjcu i prepustili se strastima bez cenzure.

Bivši rijaliti učesnik iz Kupinova kaže kako nisu znali da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na tom mestu postojala kamera, sve dok je navodno nisu ugledali kada se radnja završila.

- Ne bih mnogo pričao na tu temu. Da li se stidim nečega što je bilo u rijalitiju... Naravno da bi se svako stideo. Bila je tu kamera za koju nismo znali, i zbog te žene, i zbog sebe, naravno da me je blam i da se stidim. Smatram da mi to nije bilo potrebno jer ja nisam bio poznat po tome - rekao je Miki, koji je dobio i pitanje da li je danas u kontaktu sa pevačicom.

- Nemamo odnos, svako živi svoj život. Svima želim sve najbolje - dodao je Đuričić u emisiji "Karte na sto".

Nadežda je, sa druge strane, 2018. godine tokom gostovaja u emisiji "Amidži šou" rekla kako se ne kaje što je imala odnose u rijalitiju. Tada je gostovala sa Mikijem u istoj emisiji, gde je na sceni izvela i pesmu koja nosi naziv "Budale".

- Ne stidim se što sam imala se*s pred kamerama, i to bih opet uradila. E sad, da li sa istim akterom, videćemo - rekla je Nadežda kroz šalu, a Miki se čudio i zakolutao očima, pa se sav zacrveno.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.