Bivši zadrugari OTKAZALI venčanje: Oglasila se Sanja Grujić - Evo šta se dešava u njihovom domu u Sremskoj Mitrovici

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 17:58

Bivši zadrugari OTKAZALI venčanje: Oglasila se Sanja Grujić - Evo šta se dešava u njihovom domu u Sremskoj Mitrovici

Njihova veza je od samog početka veoma turbulentna.

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga" Sanja Grujić i Marko Stefanović, uživaju u svom ljubavnom odnosu. Nakon izlaska iz šeste sezone "Zadruge", u kojoj je ovaj par imao veoma turbulentan odnos, za njih je usledila jedna mirna luka, te su otpočeli zajednički život u Sremskoj Mitrovici.

Sanja je, otvoreno govorila o svojoj vezi sa Stefanovićem, te o njihovim planovima za budućnost

Bivša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnica "Zadruge", prvenstveno se dotakla teme braka sa svojim partnerom, te otkrila da najverovatnije do toga neće doći uskoro.

- Do naše svadbe neće doći bar još jedno godinu dana, potrebno nam je vreme da se još malo stabilizujemo, da imamo lepu organizaciju te proslave, ali svakako da ćemo našu vezu jednog dana krunisati brakom - rekla je Grujićeva za domaći medij.

Kada je reč o deci, Sanja smatra da u ovom trenutku još uvek nije vreme za tako ozbiljan životni korak.

- Što se tiče dece, treba da se ostvarujemo na drugim poljima, kad budemo dovoljno zreli da možemo u potpunosti da ses posvetimo osnivanju porodice, tada ćemo je osnovati - izjavila je.

- Odnos nam je fantastičan, živimo i dalje zajedno, trudimo i napredujemo. Imamo mi svakako prinovu, mi smo uzeli psa. Mi smo se malo šalili da gledaocima bude zanimljivo, živimo sasvim normalno i pristojno, onako nekako zlatna sredina kako živi većina ljudi u našoj državi - dodala je bivša zadrugarka.

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.