Bivši zadrugar URNISAO Taru: Pokazala si da si odron i probisvet Uzvratio na njene UVREDE I PROKLINJANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 14:44

Bivši zadrugar URNISAO Taru: "Pokazala si da si odron i probisvet" Uzvratio na njene UVREDE I PROKLINJANJE

Njih dvoje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik.

Netrpeljivost između bivših zadrugara, Stefana Mihića i Tare Simov, vlada već mesecima unazad. Atefan je pre par meseci brutalno pretučen, a prema njegovim rečima u tome je učestvovao Tarin bivši dečko koji je nakon te noći izvršio samoubistvo.

Tara je nedavno gostovala u jednoj emisiji na Hajp televiziji i tom prilikom je imala samo reči hvale i izjavila je da se nada da će Stefan odgovarati za njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samoubistvo. Ovo je iznerviralo Mihića, pa joj je uzvratio udarac putem svog Instagram profila.

- Ne čitam puno naše medije jer sam u inostranstvu gde se oporavljam i stabilizujem. Vidim da Tara Simov nastavlja da pominje moje ime, kleveće, proklinje i poziva na najgore. Stoga imam potrebu da se obratim javnim putem - napisao je Stefan i uputio direktnu poruku bivšoj zadrugarki:

- Nisam hteo da se spuštam na taj tvoj jadni nivo. Zapravo ti ga ni nemaš. Nemaš ni poštovanje, a ne znaš ni za sram, ni za blam. Jednostavno, nikad te ne pominjem jer si za mene nebitna persona - čak ni to, pre bih rekao ikebana. Oduvek si bila prvo prvo na strani, a onda i predstavnik bludnika i razvratnika iliti narkotika, prostitucije i kriminala. Ti si svojim ponašanjem u životu pokazala da si ološ, odron i probisvet u tri reči - napisao je Stefan ozbiljne optužbe i uvrede na račun Tare Simov.

Međutim, Stefan se tu nije zaustavio, već joj je posvetio još jednu objavu:

- Prestani da me uzimaš u usta i pozivaš na najgore. Bog je izabrao da se ja spasim i preživim, zalečim povrede i nastavim svoj život iako ni ti, a ni ti ljudi nisu tako želeli. Za to nemam komentara no samo sram te bilo. Ja ti ne želim zlo, iako ti meni želiš. U životu pazi šta kome želiš, karma je čudo. Nikom ne želi ono što ne bi želela da se tebi desi, a pritom nemaš pojma ništa o tome - napisao je Stefan na svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.