Bivši voditelj i profesor veronauke APLAUDIRA ZA NOVAC u Zadruzi: Gledaoci ga odmah prepoznali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 10:16

Bivši voditelj i profesor veronauke APLAUDIRA ZA NOVAC u "Zadruzi": Gledaoci ga odmah prepoznali!

Da li ste ga i vi prepoznali?

Nekadašnji rijaliti učesnik i voditelj "Hepi" televizije, Dejan Stanković, poznatiji kao Dejan Kralj, dugo vremena nije dobijao angažman, te se preselio u Brisel. Međutim, očito ni u inostranstvu nije išlo kako treba, pa se ovo nekadašnje poznato TV lice upustilo u novi posao.

Gledaoci emisije "Narod pita" bili su iznenađeni kada su ga ugledali među publikom na televiziji "Pink".

Stanković je sedeo iza Mikice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bojanića i Miljana Vračevića i sve vreme aplaudirao za honorar bivšim rijaliti-takmičarima.

Podsetimo, Dejan je u Srbiji vodio kontroverznu emisiju "Luda kuća" koja se prikazivala na "Hepi" televiziji. U goste su mu dolazili ljudi koji su se svađali, a neretko i tukli.

Nakon toga, učestvovao je u rijalitijima "Farma" i "Parovi" gde je imao česte svađe sa Zoricom Marković.

Stanković je nakon rijalitija odlučio da završi je Teološki i Pedagoški fakultet u Briselu gde je jedno vreme pedavao veronauku u školi, radio kao službenik u sudu i kao prevodilac za srpski i flamanski jezik. Govori engleski, holandski, flamanski, francuski i njemački jezik. Bavi se i humantiranim radom, sakupljanjem priloga i donacija za teško bolesne osobe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.