Bivši vernenik je tužio jer ne želi da ima dete sa njim

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši vernenik je tužio jer ne želi da ima dete sa njim

Leb tvrdi da su 2013. godine Sofija i on potpisali ugovor i dogovorili se da će imati decu putem “in vitro” oplodnje. Kaže smatra Leb, Sofija nema pravo da uništi jajašca jer se obe strane o tome nisu složile pismenim putem.

Nik u tužbi tvrdi da ga je Sofija psihički i fizički zlostavljala i nazivala ga bezvrednim. Navodno ga je dva puta udarila u lice i bacila mu mobilni telefon u glavu. Vergara je odlučno negirala optužbe i obećala borbu s njegovim advokatima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
Sofija nikad nije bila nasilna prema Niku, to se jednostavno nije dogodilo. Često su se svađali i zbog toga su i prekinuli”, rekao je izvor blizak Vergari i dodaje kako je optužba potpuno nesmotrena i neistinita.

Nik očigledno želi da bude deo Sofijinog života iako je ona verena za drugog“, rekao je izvor.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Bivši vernenik je tužio jer ne želi da ima dete sa njim

Izvor: Svet, 16.Apr.2015

Nik Leb, bivši verenik lepotice Sofije Vergare želi da sa njom ima dete. Šta više on je tužio glumicu jer ona želi da uništi oplođena jajašca koja su stvorili dok su još bili u vezi. Optužbu je podneo pod pseudonimom “John Doe“.. Leb tvrdi da su 2013. godine Sofija i on potpisali ugovor...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.