Bivši muž Goce Božinovske, Rade Vučković, za novi SCANDAL! otkriva: Šaban Šaulić mi je ukrao pesmu!

Izvor: Svet, 23.Jun.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši muž Goce Božinovske, Rade Vučković, za novi SCANDAL! otkriva: Šaban Šaulić mi je ukrao pesmu!

Samo za najnoviji broj najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL! otac pevačice Jelene Vučković i bivši muž  Gove Božinovske Rade Vučković otkriva da ga je prevario Šaban Šaulić!
“Šaban sve prisvaja na neki svoj način. Možda mu dam ove moje knjige gde su mi tekstovi pesama, pa nek čita. On je kao pisao pesmu Klikeri od stakla inspirisan detinjstvom i siromaštvom, a ta pesma je moja kao i Danima te čekam. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Prevario me je jer se kitio mojim pesmama, tačnije mojim perjem”, rekao je između ostalog Rade Vučković ekskluzivno za najnoviji broj tabloida SCANDAL!
Šta je još rekao o njihovom prijateljstvu, oko kojih još pesama se spore, da li ko i kome duguje novac možete pročitati samo u najnovijem broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima! A šta vas još očekuje u novom broju nedeljnika SCANDAL! pročitajte OVDE!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bivši muž Goce Božinovske, Rade Vučković, za novi SCANDAL! otkriva: Šaban Šaulić mi je ukrao pesmu!

Izvor: Scandal.rs, 23.Jun.2015

“Šaban sve prisvaja na neki svoj način. Možda mu dam ove moje knjige gde su mi tekstovi pesama, pa nek čita. On je kao pisao pesmu Klikeri od stakla inspirisan detinjstvom i siromaštvom, a ta pesma je moja kao i Danima te čekam.Prevario me je jer se kitio mojim pesmama, tačnije mojim perjem”, rekao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.