Bivši dečko Maje Marinković ULAZI u Elitu - Zbog OVOGA joj neće biti dobro kada ga ugleda na vratima imanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 01:02

Bivši dečko Maje Marinković ULAZI u "Elitu" - Zbog OVOGA joj neće biti dobro kada ga ugleda na vratima imanja

Bivši dečko Maje Marinković je novom objavom sve bacio u rebus.

Bivši zadrugar Bilal Brajlović, koji je široj javnosti postao poznat tokom učešća u šestoj sezoni popularnog rijalitija, pokazao je pre nekoliko dana svoju novu devojku.

Bilal je pozirao sa vatrenom plavušom, pa pokazao kako uživa u novoj vezi.

- Nek d*vaju dušmani - napisao je Bilal ispod objave sa novom devojkom.

- "Lepa ti devojka i zgodna, Biki, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije Makica jbg", "Samo neka Maja uživa sama, super je, ne trebaju joj ovakvi mekušci", "Kaže Maja M. da ti je mali", "Koga briga za te tvoje?", "I on nekome umeo da morališe. Kako je obuče, a ovo je za 1 do 7 dana. Živi bili pa videli, Bilal je to", "Stigla nam Nova godina i nova snajka", "Super, uživaj i blokiraj ove hejtere sa fejk profila, ne trebaju ti njihovi komentari" - bili su neki od komentara ispod Bilalove objave.

Međutim, njegova najnovija objava na Instagramu zaintrigirala je sve. Naime, Bilal je objavio niz poruka na temu njegovog povratka u rijaliti i time sve bacio u rebus.

Iako nije konkretno odgovorio ni na jedno pitanje, mnogi su posumnjali da Bilal planira povratak u Elitu, gde trenutno boravi njegova bivša devojka, Maja Marinković, koju je upoznao u Zadruzi. Ušla je u rijaliti kao slobodna devojka koja, po sopstvenom priznanju, i dalje voli Filipa Cara. Bilala ne pominje toliko često, ali kad ga pomene, uvek izgovori nešto ružno o njemu i kaje se zbog veze koju su imali

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.