Bivši dečko Aleksandre Mladenović ne odustaje - Evo kakvu poruku joj je sada uputio

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 10:12

Bivši dečko Aleksandre Mladenović ne odustaje - Evo kakvu poruku joj je sada uputio

Svi komentarišu ovaj potez.

Pevačica, Aleksandra Mladenović nedavno je preživela pravu dramu kada joj je bivši dečko pretio, zbog čega ga je prijavila policiji.

Iako pevačica ne voli da priča o njemu i izbegava da govori o neprijatnosti, on se redovno oglašava na Instagramu.

Nakon što je objavljivao njihove zajedničke slike, on je sada shvatio da je među njima definitivno kraj, pa joj šalje drugačije poruke.

Ovoga puta on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je objavio stori sa citatom.

- Od cinkaroša nikad čovek, od k***e nikad dama - objavio je on.

Skrinšot sa njegovom objavom se šeruje na društvenim mrežama, a pratioci spekulišu da je poruka upućena upravo Mladenovićki koja ga je pre dve nedelje prijavila policiji za uznemiravanje.

Podsetimo, ona je nedavno izjavila za medije da ne može da veruje da je čoveka tako loše procenila, kao i da nije spremna da u skorije vreme upliva u neki novi emotivni odnos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.