Bivša zadrugarka potvrdila NAJCRNJE SUMNJE: Godinama je štitila sestre i trpela porodično nasilje?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 11:35

Bivša zadrugarka potvrdila NAJCRNJE SUMNJE: Godinama je štitila sestre i trpela porodično nasilje?!

Potresna životna priča!

Bivša rijaliti učesnica i sportistkinja Ljuba Pantović, bila je gost u emisiji "Pretres" autora i voditelja Stefana Usiljanina na "Hype televiziji".

Ljubu poslednjih godina ne možemo često da vidimo u medijima, a razlog toga nam je vrlo poznat. Bivša rijaliti učesnica se preselila u Švedsku kod svog dečka Mirka, sa kojim živi već devet godina.

Ljuba je jednom prilikom kroz jedno izlaganje provukla i da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u dobrim odnosima sa svojom majkom. Ovu temu Usiljanin je produbio i došao do prave istine.

- Koliko je istina da je tebe majka maltretirala -pitao je voditelj.

- Pa, to se vidi iz priloženog: gde sam sve išla, šta sam radila. Nisam ništa protivzakonito i ružno radila, ali sam jednostavno bila dete koje je balansiralo i bila sam prerano odraslo dete. Ja sam kao najmlađa sestra bila ona koja ide da se bije, da brani ove dve starije sestre. U isto vreme sam htela da ispunjavam svoje snove, a da to izbalansiram sa tim da li će se moja mama drati na mene ili neće. I onda sam krenula na sve strane - izjavila je Ljuba u emisiji "Pretres".

Zakonska je obaveza svakoga da prijavi nasilje u porodici nadležnoj instituciji. Ako ste doživeli nasilje, pored policije nasilje možete prijaviti i javnom tužilaštvu, centru za socijalni rad i zdravstvenoj ustanovi. Za dobijanje informacija ili potrebe za emotivnom podrškom, možete pozvati SOS telefon.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.