Bivša zadrugarka pazarila imanje od 300.000 EVRA: Sve pare od rijalitija dala za kuću i plac: Ovo sam KRVAVO ZARADILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 11:35

Bivša zadrugarka pazarila imanje od 300.000 EVRA: Sve pare od rijalitija dala za kuću i plac: "Ovo sam KRVAVO ZARADILA"

Jelena Golubović navodi da je sve ovo stekla svojim mukotrpnim radom i trudom!

Bivša zadrugarka, Jelena Golubović kupila je pre izvesnog vremena kuću na Avali za koju je dala 300.000 evra.

Ona je pokazala kako je sve opremila, ali i kako izgleda okolina.

Kako je tada naglasila ona je bila u pregovorima sa investitorima da restaurira i jedan hotel koji je izgoreo, kao i da se renovira jedno jezero.

- Ja sam u ozbiljnim pregovorima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa ozbiljnim inevestitorima, htela sam da jezero renoviramo, da napravimo pristup, prilaz, oni će da naprave cifru, a moja je ideja. Hotel mora da se sruši do temelja, potpuno je izgoreo, ali ozbiljan novac će morati da se uloži - rekla je Jelena Golubović pre godinu dana, pa odlučila da pokaže vikendicu usred šume, u koju je uložila čitavo bogatstvo.

- Sve pare koje sam zaradila krvavo u rijalitiju sam uložila. Kad se saberu honorari i nagrade, to je negde preko 300.000 evra. Plac ima 53 ari placa, tu je i kuća, kao i deo šume - pričala je Jelena, a zatim pokazala i unutrašnjost vikendice i pogled.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih naći na OVOM linku.

Srbija Danas/Blic/Prenela:A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.