Bivša zadrugarka RASKINULA VERIDBU: Izabranik joj zadao najgori UDARAC, otkrila detalje: Smrskala sam dijamantski prsten

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 17:28

Bivša zadrugarka RASKINULA VERIDBU: Izabranik joj zadao najgori UDARAC, otkrila detalje: "Smrskala sam dijamantski prsten"

U samo jednom danu njeni snovi o idealnoj ljubavi potpuno su se srušili...

Pevačica i bivša zadrugarka Olja Bajrami prošle godine je verena, a sada je priznala da je svemu tome došao kraj.

Naime, nju je dečko zaprosio u jednom restoranu u Minhenu, a samo u jednom danu njeni snovi o idealnoj ljubavi potpuno su se srušili, a o svemu tome je pevačica sada govorila i tom prilikom otkrila šta se dogodilo.

Istina je, bacila sam dijamantski prsten, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrskala sam ga prvo. Posvađali smo se oko nekih stvari, a on je odmah brže bolje izašao sa bivšom devojkom. Taj šok koji sam preživela ne bih volela nikome da se desi - ispričala je pevačica, a potom otkrila detalje haosa koji je prošla.

- Postavljala sam konstantno pitanje zašto! Ni do sada nisam dobila odgovor koji je ljudski, ali prsten je bačen i veridba je raskinuta jer to je za mene izdaja jedne ljubavi - poručila je Olja.

Inače, Olja je tada nije krila uzbuđenje, pa je na Instagramu napisala:

- Ovo sam mu našla, namazanko jedan... Gospodin savršeni postoji!

A post shared by Olja Bajrami ❤️ Bela (@oljabajrami)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Grand/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.