Bivša zadrugarka LOŠE nakon operacije - Oglasila se i priznala: Ne mogu više da izdržim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2023, 23:55

Bivša zadrugarka LOŠE nakon operacije - Oglasila se i priznala: "Ne mogu više da izdržim..."

Evo šta je morala da uradi.

Bivša zadrugarka, Jelena Batos radovala se svom godišnjem odmoru kada je iz Švedske, u kojoj živi i radi, krenula u obilazak Srbije i Bosne i Hercegovine.

Međutim, odmor joj je ubrzo preseo.

Ona se prvo razbolela, zbog čega je morala da se obrati lekaru, a onda joj se stanje pogoršalo.

Zadrugarka je završila u u toku noći u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, a sada je objavila kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oseća u periodu nakon operacije:

- Hej dragi moji samo da vam se javim. Poečala sam opet da radim, iako mi je dato mesec dana bolovanja. Nisam više mogla psihički da izdržim da budem sama kod kuće i osećam kao da sam na umoru bukvalno, rečeno. Ovih osam dana kod kuće posle operacije me je ubilo više u pojam nego bol. Naravno, nisam se previše opterećivala, jer još su rezovi sveži i konce moram da vadim, kada me previše zaboli popijem tabletu i pokušavam da ne razmišljam o tome. Ali čim sam se sredila i otišla na posao pola bola je nestalo bukvalno. Čudna je ta naša ženska psiha, čim se sredimo pola bolja manje, barem je meni tako - napisala je Jelena na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.