Bivša učesnica Parova 2015 Abela otkriva: Zmaj od Šipova je pokušao da me siluje u WC-u!

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša učesnica Parova 2015 Abela otkriva: Zmaj od Šipova je pokušao da me siluje u WC-u!

Bivša učesnica Parova 2015, Abela Maester, koja je u luksuznoj vili provela nešto više od mesec dana, trenutno uživa u svojoj popularnosti.

Uprkos brojnim nagađanjima šta se zaista događalo između nje i Zmaja otkriva, da je umalo bila silovana u WC-u dok je boravila u domaćinskoj kući. Naime, iako se dosta tokom njenog boravka u rijalitiju Parovi, spekulisalo da li je imala seks sa Zmajem od Šipova, Abela u intervjuu za Kurir otkriva, da je Ilija umalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << silovao u WC-u, dok je boravila u domaćinskoj  kući: "Silio da budem s njim. Zbog Zmaja sam imala pet-šest epi-napada. Moram da idem do televizije i uzmem video-dokaze", rekla je bivša učesnica i opisala kako se odbranila od njega:

"Tada sam se odvratno osećala. Napao me je u WC-u. Rekao mi je da ne može niko da izađe iz njegovog domaćinstva živ. Vikala sam i izletela napolje. Od svih devojaka bila sam najhrabrija, svima sam dala snagu", kaže za Kurir Abela i dodaje da se nije plašila jer je Zmaju zapretila policijom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.