Bivša supruga morbidnim porukama pretila Albertu Nađu! Fudbaler otkrio pravu istinu

Izvor: Svet plus, 11.Sep.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša supruga morbidnim porukama pretila Albertu Nađu! Fudbaler otkrio pravu istinu

Bivša supruga Alberta Nađa, Jelena, poslednjih dana bila je glavna tema u domaćim medijima zbog morbidnih poruka koje je slala svom bivšem suprugu.

Naime, ona je putem SMS poruka, klela poznatog fudbalera, zbog navodno neplaćenih almimentacija koje joj duguje, te je u jednoj poruci poželela i da njime kupi sanduk za svoju ćerkicu koju ima u drugom braku sa supugom Marijom. Nakon niza pretećih poruka koje je dobio, Albert Nađ odlučio je da progovori i otkrije šta zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << stoji iza čitave ove priče: "Strašno! Šta da kažem o tim njenim porukama... Ja toj ženi nikad u javnosti nisam rekao nijednu ružnu reč. Ne želim ni sada, ali želim da ispričam konačno ono što je bilo, jer ovako ispada da sam ja taj koji je napustio ženu sa troje dece, ostavio ih bez ičega i da nisam brinuo o njima", kaže Nađ za Kuriri sport i nastavlja:

"Najstarijeg sina sam prijavio policiji jer mi je pretio batinama i poručio da mi je.e majku cigansku. Sa srednjim sinom trenutno imam korektan odnos, a pre godinu dana tražio sam DNK analizu za Janu. Možda će neko reći da sam džukela, ali imao sam sumnju jer mi je Jelena milion puta rekla da je Jana samo njeno dete. Na moju veliku radost, DNK analiza je potvrdila da je Jana moja ćerka", nastavlja potresnu priču Nađ.

Proslavljeni fudbaler takođe je i otkrio da je zahvalan momku  koji mu je otvorio oči, jer je priznao da je bio sa njegovom tadašnjom suprugom:

"Svi znaju ko je taj dečko. Neću izgovoriti njegovo ime jer ne želim da ga kompromitujem. Ja sam mu zahvalan jer mi je otvorio oči. Inače, osetio sam da me vara. Rekao sam joj to, ali nisam bio siguran da li je neko iz Partizana ili neko povezan s klubom. Kad sam se vratio s puta, telefon joj je ostao na stolu. Stigla je poruka od njene drugarice da su se one dogovorile da se nađu s njim i sa još jednim igračem koji je u tom periodu igrao za Partizan", kaže i dodaje da su svi u klubu tada znali, sem njega.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.