Bivša mu sve oprostila: Zmaj je jedan jedini, najbolji, zbog njega sam se odrekla i porodice

Izvor: Svet, 08.Jul.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša mu sve oprostila: Zmaj je jedan jedini, najbolji, zbog njega sam se odrekla i porodice

Zmaj od Šipova ima petogodišnju ćerku Milicu sa Emirom Kicin, a njegova bivša, sa kojom do sada nije bio u najboljim odnosima,  poslala mu je video poruku!
Ona je pre nekoliko meseci ispričala kako je Zmaj zlostavljao, ali sada su se, izgleda, stvari promenile, pa Emira ima samo reči hvale za Iliju.
Pozdravljam sve ukućane “Parova” osim Gastoza i Mace, koji su vređali mene i moju ćerku Milicu. Gastoz je jedan manijak! Tamo su sve dro*e, a ima i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << klošara. Ta Vesna Rivas da je pametna ne bi tu bila. Ko god da je pametan ne bi tu bio”, rekla je Emira.
“Hvala Zmaju što mi je čestitao Bajram. Voli ga Milica, volim ga i ja, ali ako hoće da se ženi ja mu ne branim. Zmaj je čovek iz naroda, njega svako voli! On je jedan jedini! Najbolji muškarac na Balkanu, najsposobniji za žene u krevetu, to mu je bog dao moć. Dolazile su mu kući mlade žene, po 20 godina, ali ja njemu sve opraštam. Ne može biti dobar samo jednoj ženi, moram ga dati i drugoj. Njemu treba histerična žena kao ja, da može da izdrži po sedam sati sa njim u krevetu“, pohvalila je Emira Zmaja bivša žena i otkrila da se zbog njega odrekla i porodice.
Moja sestra je ljuta na mene što ćerki nisam dala muslimansko ime, a je neću da je preimenujem. Sve sestre me mrze što sam bila udata za Zmaja, ali ja sam se odrekla svih sestara”,  kazala je Emira.
allowfullscreen>

Ekskluzivno: Zmajeva bivsa zena Emira javila se… by kornjacarade

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivša mu sve oprostila: Zmaj je jedan jedini, najbolji, zbog njega sam se odrekla i porodice

Izvor: Scandal.rs, 08.Jul.2016

Zmaj od Šipova ima petogodišnju ćerku Milicu sa Emirom Kicin, a njegova bivša, sa kojom do sada nije bio u najboljim odnosima,  poslala mu je video poruku!..Ona je pre nekoliko meseci ispričala kako je Zmaj zlostavljao, ali sada su se, izgleda, stvari promenile, pa Emira ima samo reči hvale za...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.