Bioskopi će ponovo biti izvor straha: Pogledajte trejler za Zlokoban 2! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioskopi će ponovo biti izvor straha: Pogledajte trejler za Zlokoban 2! VIDEO

Zlokoban 2 je nastavak jednog od najstrašnijih horora u poslednjih deset godina. Priča prati mladu majku (Šanin Sosamon) i njeno dvoje dece. Oni se doseljavaju u kuću, gde je porodica iz prvog dela tragično završila.

Drevni demon Bagul nastavlja da teroriše porodice i navodi decu da se okrenu protiv svojih roditelja. Priča ovaj put ulazi dublje u istorijat i korene ovog zlog duha kako bi publika mogla da oseti pravu jezu zbog njegovih namera. Prvi deo je ostavio odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << utisak na ljubitelje horor filmova, stoga se mnogo očekuje od nastavka. Režiju potpisuje Cirian Foj kojem je ovo prvi veliki film nakon serije uspešnih kratkih ostvaranje. Glumačku ekipu čine pomenuta Šanin Sosamon, Džejms Ranson koji se ponovo našao u ulozi stidljivog policajca i Tejt Elington.

Pogledajte trejler za film koji u bioskope stiže 20. avgusta.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.