Bio u ŽIRIJU Zadrugovizije, traži od produkcije da je HITNO IZBACE! A objavljena NJIHOVA zajednička fotka

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio u ŽIRIJU Zadrugovizije, traži od produkcije da je HITNO IZBACE! A objavljena NJIHOVA zajednička fotka

Apelovao na produkciju...

Fotograf i režiser muzičkih spotova, Dejan Milićević, koji je bio žiri u muzičkom rijaliti takmičenju "Zadrugovizija", apelovao je na produkciju "Zadruge" da izbace Erminu Pašović.

– Pod hitno da se izbaci iz Zadruge osoba Nermina koja se predstavlja kao dreser životinja i bije divne pse i još govori kako je sarađivala sa mnom, što je čista laž – naveo je Milićević na društvenim mrežama i apelovao je na organizacije koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se bavi zaštitom životinja da reaguju.

Međutim, interesantno je da na Dejanovom profilu na "Instagramu" postoji njegova fotografija sa Erminom.

Shooting new music video for @danieldjokic with top team:mua @milan_vuckovic ;hair @mina_507;DP @nemanja.spvideo

Објава коју дели Dejan Milicevic (@dejan_milicevic) дана 3. Дец 2017. у 9:10 PST

- Na snimanju novog spota Danijela Đokića - napisao je Milićević u opisu Instagram posta i dodao da je Ermina bila zadužena za frizure.

Da podsetimo, mnoge je šokirao snimak od pre nekoliko dana na kojem se vidi kako Ermina motkom udara psa po glavi. Pre toga, njeni psi su napravili veliku štetu u ekonomskom dvorištu jer su ubili više domaćih životinja, a pre dva dana su njeni psi čak zadavili i tele.

Zbog ove situacije, Ermina je tražila čak i pomoć produkcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.