Bio si U BRAKU SA ŠEJTANOM: Biljana Dragojević osula PALJBU na rođenog sina zbog Dalile, pa konačno sasula Dejanu SVE u lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 18:30

"Bio si U BRAKU SA ŠEJTANOM": Biljana Dragojević osula PALJBU na rođenog sina zbog Dalile, pa konačno sasula Dejanu SVE u lice

Napokon je rekla ono što već godinama misli.
Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević suočio se sa svojom majkom Biljanom Dragojević u emisiji. Njih dvoje su tokom njegovog braka sa Dalilom Dragojević prekinuli kontakt i bili u lošim odnosima, a sve se vratilo na staro kad ga je drugoplasirana takmičarka pete sezone rijalitija "Zadruga" prevarila javno, nakon čega je došlo do razvoda.
Biljana je bez ustručavanja svom sinu iznela sve što joj je tada smetalo i bolelo. Takođe, dodala je da su veliki problemi bile njegove veze sa određenim bivšim devojkama.
Koje dve devojke sam rekla "ne", vi ste baš to. Ušao si u vezu sa, mogu slobodno da kažem, najgorom mogućom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.