Bio mi je težak period raskida: Pevač Bane Mojićević progovorio nekoliko meseci NAKON RAZVODA, evo kako se oseća

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2023, 16:00

"Bio mi je težak period raskida": Pevač Bane Mojićević progovorio nekoliko meseci NAKON RAZVODA, evo kako se oseća

Otvorio je dušu...

Pevač i pobednik prve sezone "Zvezda Granda", Bane Mojićević bio je u braku sedam godina sa suprugom Milicom, nakon čega su ipak doneli odluku da se razvedu.

Iza sebe imaju dvoje dece, sina Radoša i ćerku Mašu, a sada je pevač priznao kako se oseća nakon nekog vremena od rastave sa bivšom izabranicom.

- Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji - rekao je Bane jednom prilikom.

- Bio mi je težak period raskida, sada kada je prošlo mogu kroz smešak da odgovaram o tome, ali nije bilo ni malo jednostavno, niti prijatno, to su traume i šokovi koji su jedni od najvećih u životu koje čovek može da doživi. Takve situacije nisu prijatne i nije nešto na šta je bilo ko od nas spreman i o čemu razmišljaš onog trenutka kada stupaš u zajednicu i brak. Sve se preživi, život se nastavlja dalje, a mnogo volim svoj život, imam ogromnu želju da budem što srećniji, smireniji i zadovoljniji - kazao je Bane nedavno za "Blic".

Nakon raskida, Mojićević je odlučio da mu je lepše da bude sam, bez lepše polovine.

- Nisam zaljubljen i trenutno ne osećam neku potrebu za nekim novim odnosom. Lepo mi je ovako, uživam u miru i slobodi, posvetio sam se dosta kreativnom radu. Posvetio sam poslu, privatnom životu i deci. Ne opterećujem se time. Želim samo da kada se to bude dogodilo sledeći put, da budem spreman, otvoren i raspoložen, da odnos bude kvalitetan na obostrano zadovoljstvo i srećno. Lepo mi je trenutno, bavim se stvarima kojima nisam mogao u proteklom periodu- kazao je Bane, a onda otkrio u kakvim je trenutno odnosima sa bivšom suprugom.

- U korektnim, koliko to može biti, u ljudskom smo odnosu i relaciji zbog dece, i smatram da je to tako ispravno i da tako jedino može da bude dobro i da funkcioniše. Drugačije ne bi moglo ni za nas, a ni za decu - istakao je pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.