Bili su na korak do razvoda, ali je supruga sve oprostila Zvezdi Granda

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2018, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bili su na korak do razvoda, ali je supruga sve oprostila "Zvezdi Granda"

"Ja sam bio taj koji je napravio glupost."

Bane Mojićević se proslavio kao pobednik "Zvezda Granda", a nekoliko godina kasnije i kao pobednik šoua “Tvoje lice zvuči poznato“. Ali, njegovu karijeru koja je dotad bila bez skandala ukaljali su prošle godine bračni problemi.

AU, PA JE L OVO SEKA? Pevačica UHVAĆENA u marketu bez TRUNKE ŠMINKE! Otpašće vam vilica od ŠOKA

Branislav i njegova supruga Milica pretrpeli su bračni brodolom koji je izazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravo pevač, kako je kasnije i sam priznao. Njih dvoje imaju sina Radoša i ćerku Mašu.

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on Jan 6, 2018 at 5:04am PST

Ipak, da je par sada prevazišao trzavice svedoče fotografije na društvenim mrežama. Posle nekoliko meseci u kojima Bane nije objavljivao slike sa suprugom, ljubav opet cveta na Instagramu.

Pročitajte i:

Mojićeviće možemo videti u prazničnom raspoloženju, srećne i nasmejane. Da je sve u redu, pokazuje objava u kojoj je pevač na dočeku sa suprugom, a u opisu je napisao: “Ništa mi više od ove noći ne treba.“

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on Dec 31, 2017 at 12:20pm PST

Podsetimo, Milica je izbacila Baneta iz zajedničkog stana pošto ju je on navodno varao sa menadžerkom. On je kasnije ispričao da preljube nije bilo, ali problema jeste.

NOVOSADSKA BARBIKA PRE 12 GODINA: Ovako je Nataša pevala i to na ŠPANSKOM! (VIDEO)

- Nismo se viđali nekoliko meseci, ali smo zbog dece komunicirali sve vreme. Odusustvo od kuće i porodice mi je teško palo - iskreno je odgovorio Bane.

Zatim je priznao da je upravo on bio uzrok porodičnog sloma.

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on Dec 4, 2017 at 4:10am PST

- Ja sam bio taj koji je napravio glupost. Zbog nekog svog razmišljanja doveo sam naš brak u krizu, ali nije u pitanju preljuba. Deca su još mala, ali naravno da su osetila da se nešto dešava, iako smo se trudili da probleme rešimo među nama - zaključio je Bane Mojićević.

KAD ĆE PRESTATI DA ME PRATI? Milan Stanković o Radi Manojlović - Ne mogu da verujem da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.