Bili smo samo Iman i Dejvid...“

Izvor: Prva.rs, 21.Apr.2016, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bili smo samo Iman i Dejvid...“

“Oboje smo znali da razlikujemo javnu personu od prave ličnosti. Dok smo kući, nas dvoje smo samo Iman i Dejvid. Niko više”, rekla je u novoj emisiji „Oprah: Where Are They Now?“
 Kako se bavi modom, udovica se  kroz smeh priseća da su je često pitali da li daje modne savete svom suprugu, na šta im je ona odgovarala: “Da li ste vi ludi?! Mi pričamo o Dejvidu Bouviju Pa on jeste moda!”.i
Kako je njihova zajednica trajla 24 godine, što je neobično >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << u šoubiznisu, Iman je otkrila šta je tajni recept uspešnog braka.
“Tajming. Moraš znati koje je pravo vreme u tvom životu za vezu koja će trajati ceo život, tako da ona bude tvoj prioritet. Ako ti je karijera bitna, nemoj da se venčavaš niti da rađaš decu, jer nešto će trpeti. Znam da mi žene želimo da imamo sve, ali ne možemo da imamo sve u isto vreme. Zato je potrebno da utvrdiš šta želiš u tom trenutku. Ni ne moraš da se venčaš ako ne želiš. Zašto moraš da se venčaš?”
Izvor: tračara

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.