Bile smo složne spolja, ali... Bivša Modelsica otkrila zašto je NAPUSTILA GRUPU - Bilo je svega

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 22:05

"Bile smo složne spolja, ali..." Bivša "Modelsica" otkrila zašto je NAPUSTILA GRUPU - Bilo je svega

Grupa "Models", odnosno prva postava te grupe osvojila je Srbiju lepotom devojaka u njoj. Harala je 90-ih i nije postojao muškarc, niti žena koji nisu pevušili njihove pesme i divili se njihovom atraktivnom izgledu.

Naša voditeljka Ivana Stojanović je u emisiji "Sa Ivanom" u video produkciji portala Srbija Danas ugostila Anastasiju Buđić.

Anastasija je javnosti poznata i kao Anastasija Stejsi, i ona je srpski je foto-model, pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i voditeljka. Pozirala je za francusko izdanje časopisa "Plejboj", a mnogi je se sećaju i kao članicu popularne grupe "Models".

- Prva moja ljubav je fotografija. Grupa Models je tada bila u jeku svoje popularnosti i mnogo smo radili i putovali, a i vrlo lepo zarađivali. Međutim, nisam mogla da postignem i da se bavim voditeljstvom i grupom. Ljubav prema voditeljstvu je u tom trenutku mog života otišla u drugi plan. Kada sam završila sa modelingom i grupom, tada sam probudila svoju sekundarnu ljubav i to je sada to.

A post shared by Grupa Models Modelsice (@themodels_official)

- Iz ove perspektive, to mi je dalek period, kao da se radi o nekom mom prošlom životu. Moram ti priznati da mi je bilo jako lepo, da sam tu i stasavala i sazrela i neke privatne stvari su se preplitale sa karijerom. Ipak je to jedan dug period. Bilo je uzbudljivo i interesantno, postigla sam ono što sam želela. Dok sam bila u grupi, izdali smo 4-5 albuma i par singlova. Ostalo mi je u jako lepom sećanju, ali sam u jednom trenutku presekla jer nisam videla izazov u tome i smatrala sam da je došao trenutak da dođu neke nove devojke.

- Bilo je tu svega. Međutim, moj karakter je takav da sam ja uvek bila mirovna snaga. Uvek sam bila ta koja izglađuje odnose između zavađenih strana. Začkoljice su uvek bile interne. Bile smo jako složne spolja, ali kad se dogodi nešto, to uglavnom ostane među nama, to smo rešavali među sobom. Ništa nije išlo pod tepih, tako da nikada nije bilo negativne energije.

Detalje Ivaninog razgovora sa Anastasijom pogledajte u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.