Bila si igrač, a sada si IGRAČKA! Mlada Milijana uništena rezultatom svojih postupaka! Svi je NAPALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bila si igrač, a sada si IGRAČKA!" Mlada Milijana uništena rezultatom svojih postupaka! Svi je NAPALI

Nema nazad...

Milijana Bogdanović tokom "Nominacija" u vili "Parova" shvatila je da je pogrešila, te da se zaigrala sa Aleksandrom Požgajem. To je priznala svim cimerima za stolom, pa sakrila pogled. Ipak, nikome nije promaklo to koliko je devojka istinski tužna i potresena zbog svega što se dogodilo.

- Ja sam joj rekla u lice - ušla si kao igrač, mogla si da budeš igrač, a sada si igračka. Igraju se i Požgaj i Milojko - odbrusila joj je između ostalog Vesna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rivas.

Milijani se to nije dopalo, pa je istakla da ne sluša Vesnu već da je sama sve to zaključila. Mnogi se pitaju kako će izdržati pritisak, a tek silne oštre komentare koji se slažu jedan za drugim.

SMUČILA SI MI SE! Otac isprozivao PEVAČICU: Sramota me, ne smem na ulicu zbog tebe! Dosta P*RNOGRAFIJE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.