Bila sam u stanju ŠOKA, ne sećam se svega Aneli progovorila o nasilju koje je preživela od Asmina, Janjuš SKOČIO kao OPAREN

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 01:51

"Bila sam u stanju ŠOKA, ne sećam se svega" Aneli progovorila o nasilju koje je preživela od Asmina, Janjuš SKOČIO kao OPAREN

Otvorila dušu o bolnoj temi...

U toku je emisija "Pitanja novinara", voditelj Darko Tansijević podigao je Aneli Ahmić kako bi progovorila o nasilju koje je doživela od Asmina Durdžića.

- Mnogo je prošla u životu. Ona je od 18 počela da izlazi, do 12 je imala izlazak. Jel ti sebe smatraš mangupom? - upitao je Janjuš.

- Smatram se - rekla je Aneli.

- Ona je jako mlada počela da ga lomi, nije baš od sedamneste. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nisam mislio da ga lomi ono, nego je prošla kroz život, mnogo više stvari nego ovde 90 posto ljudi. Njoj ne treba ovde da bude neki teži put - rekao je Janjuš.

- Ova igrica bi trebala da joj bude mnogo laganija - rekao je Janjuš.

- Aneli zbog čega toliko štediš Asmina ili spuštaš loptu - upitao je Darko.

- Ne znam na koji način spuštam lopzu, ja sam ovde jasno sve pričala kako jeste. Uvek kad ste me pitali ja sam dala odgovor, ja sam dovoljno rekla o njemu. Po ulasku sam rekla sve kako jeste, došli smo do faze da sam se opet počela gubiti, mislim da na svako vaše pitanje sam odgvorila. Meni je glupo pričati, mene je sramota za tu situaciju u stanu - rekla je Aneli.

- Čega te sram? - upitao je Darko

- Blam me da sutra neko kaže vidi ova glumi žrtvu, mene je sramota. Mislim da je suludo da ja objašnjavam kako se to desilo. Ja ne mogu da se setim situacije da li je Nikica došao ili ga je Asmin zvao - rekla je Aneli.

- Postoje neke situacije gde moraš da se sećaš, kada se dešavaju obiljne situacije u životu - rekao je Janjuš.

- Ja sam tu bila u stanju šoka, ne mogu da se setim svega, sedam u auto vozim za Sarajevo, bila sam u šoku - rekla je Aneli.

- Jasno je da u toj sekundi ne možeš da se setiš, ali posle u razgovorima sa ljudima, moralo se pričati o tome šta se desilo. Naravno da se u tom trenutku ne sećaš, ali nedge dođeš sebi pa porazgovaraš sa ljudima - rekao je Janjuš.

- Mi smo to po strani ostavili, imali smo drugih problema, pa sam posle imala koronu - rekla je Aneli.

- Meni je mama imala koronu, pakao smo doživeli. Jedva je mama preživela, ona se izlečila. Ja sam u međuvremenu dobila, ja sam tu bila 20 dana u krevetu, ja sam bila jako loše - rekla je Aneli.

- Ja mislim da ovakve stvari koje se pričaju i izjavljuju napolju, za mene nisu normalne. To je bolesno - rekao je Janjuš.

- Kada smo došli u rijaliti, ona je govorila ne mogu reći da nije bilo sve super, jako malo je bilo - rekao je Janjuš.

- Ja nisam tada htela ispasti žrtva, jasno je zašto nisam to iznosila - rekla je Aneli.

- Mozak me boli od ove teme - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.