Bila sam u kontaktu i sa DRUGIM ŽENAMA Anita PRIZNALA šta je još radila Matoroj iza leđa - Umešala dve cimerke

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 11:21

"Bila sam u kontaktu i sa DRUGIM ŽENAMA" Anita PRIZNALA šta je još radila Matoroj iza leđa - Umešala dve cimerke

Što na um, to na drum.

Učesnica Elite Anita Stanojlović kaže da ona jeste bila u kontaktu sa drugim ženama u vreme kada je ušla u brak sa Jovanom Tomić Matorom, ali da to nije najgore.

Ona tvrdi da su njene cimerke Maja Marinković i Jovana Cvejanović radile gore stvari i u spoljnom svetu i pred kamerama, pa da zbog toga više neće da se uzrujava.

- Jesam napravila grešku, to sam na kraju priznala, ali neću da me neko vuče za nos. Ovde su devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << menjale muškarce kao čarape, zauzeti momci su varali, a kleli su se u devojke koje ih čekaju napolju. Jovana redom juri momke i tera ih na seks, a ja sam kao najveća grešnica! E pa pošto nije tako, više neću ni oko čega da se nerviram. Dosta mi je lažnih moralista, nećete više moći da mi priđete - pričala je ona kroz smeh, da bi na kraju dodala:

- Anđelo i ja smo ušli iskrenije u ceo odnos nego Matora i ja, to svima neka bude jasno. Sa Matorom sam nepromišljeno ušla u sve, možda je trebalo da se sačeka da vidimo da li smo zaista jedna za drugu, zato je i došlo do čega je došlo, ali nećui da se vraćam na sve to.

Inače, Anita za sebe tvrdi da je jako posesivna, ali da se trudi da sve to promeni.

- Jesam opsesivna i posesivna. Istina je da to ne valja, ali se trudim da to kod sebe promenim koliko mogu. Jako sam mlada i mislim da neke stvari mogu da se koriguju. Moram samo da kažem da nije fer što su pojedini učesnici opravdali Teodorin flert ovde sa Gačićem, a moje dopisivanje su osudili. Ovo što je ona uradila je gore od onoga što sam ja uradila - kazala je ona.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.